01.MAYIS.2019 İTİBARİ İLE TÜM SORULARINIZ CEVAPLANMIŞTIR
TÜM SORULARINIZ İÇİN LÜTFEN FORUM KISMINI KULLANINIZ





SORU CEVAP BÖLÜMÜMÜZ TEKRAR AKTİF HALE GELMİŞTİR. SORULARINIZI BEKLİYORUZ.


Apartmanyonetici.com
Info
Basligi Görüntüle
 Basligi Yazdir
çatı izalosyonu
ytuncer
SadSadSad10 daireli apartmanın 5.katta kuzey cephesinde oturuyorum.apartmanda çatı var. ısınma sorunumuz var bu yüzden evdeki kalorifer peteklerimizin ebatlarını büyüttük ama ev ısınmıyor bu nedenle apartman sakinlerinden çatıya ısınma için izocam kaplatama teklifinde bulunduk ama bize lüks harcama oldugunu söylediler fakat alt kattaki komşular kısa kollu ile gezerken biz maalesf üşüyoruz kanunen bu konuda yapabilecegimiz hakkında bizi bilgilendirini lütfen.
araştırdıgımkadarıyla kat mülkiyetimi kanunun 20 madesinde ısınma nedeniyle çatıyı ortak kullanımdan dolayı yaptırabiliyoruz yani kat mülkiyetinin 43 maddesindeki lüks harcamalara girmiyormuş.
geçen aya kadar çatı oluklarındaki arıza nedeniyle pencere üstündeki duvardan yagmurda akma yaptı yöneticiye söyledik ama çözüm bulmadılar biz yaptırdık bize terleme diyerek kandırdılar hakkımızı arıyoruz bize yardımcı olursanız sevinirim saygılarımla
 
editor
çatıya ısınma için izocam kaplatama teklifinde bulunduk ama bize lüks harcama oldugunu söylediler fakat alt kattaki komşular kısa kollu ile gezerken biz maalesf üşüyoruz kanunen bu konuda yapabilecegimiz hakkında bizi bilgilendirini lütfen.

Kat Malikleri genel kurulunda alınacak karara göre hareket etmelisiniz.

geçen aya kadar çatı oluklarındaki arıza nedeniyle pencere üstündeki duvardan yagmurda akma yaptı yöneticiye söyledik ama çözüm bulmadılar

Yönetici yaptırmıyorsa, o zaman Sulh hukuk mahkemesinde bilirkişi tespiti istemeliydiniz.
 
www.apartmanyoneticisi.com
Atlanilacak Forum: