01.MAYIS.2019 İTİBARİ İLE TÜM SORULARINIZ CEVAPLANMIŞTIR
TÜM SORULARINIZ İÇİN LÜTFEN FORUM KISMINI KULLANINIZ





SORU CEVAP BÖLÜMÜMÜZ TEKRAR AKTİF HALE GELMİŞTİR. SORULARINIZI BEKLİYORUZ.


Apartmanyonetici.com
Info
Basligi Görüntüle
 Basligi Yazdir
apartman görevlisi konutunun büyütülmesini istiyor
rejan
İstanbul Suadiyede 40 dairelik 31 yıllık apartmanımızda 8,55 -11,40-3,15-1,94 net kullanım kapıcı dairemiz bulunmaktadır. Kapıcı eski yöneticiye çocuklarının büyüdüğünü ve sığmadığını söyleyerek kazan dairesinde kendisine bir salon yapılmasını istemiş bunun da amcasına yaptıracağını giderlerini kendi karşılayacağını söyleyerek eski yöneticiyi ve bir kaç kişiyi ikna ederek genel kurulda karar defterine işletmiştir. ifadesine göre muhitimizde bir çok kapıcı dairelerini büyütmüş
Kazan dairesinde oda yapması için orada bulunan 2 menfesten biri ona aydınlık olacak, kazan dairesi kapıcı dairesinin altında olduğundan daireye çıkan merdivenlerin yanından duvarı yıkıp dubleks olacak .
yine kazan dairesinde bir derin dondurucu bir buzdolabı ve evinde bir buzdolabı çalıştırıyor.. ayrıca binada 65 mkare 2 daire mevcut birinde baya kalabalık bir aile yaşıyor 31 yıllk bir binada böyle bir inşaatın yapılması olasılığı bir çok kat malikini güvenlik açısından tedirgin ediyor. Yeni yöneticinin ne yapması gerekiyor ?
 
editor
Ortak Alanlarda bahsettiğiniz girişiimlerde bulunabilmek için tüm kat maliklerinin izni gerekir.

Yönetici Bu doğrultuda hareket etmelidir.
 
www.apartmanyoneticisi.com
Atlanilacak Forum: