01.MAYIS.2019 İTİBARİ İLE TÜM SORULARINIZ CEVAPLANMIŞTIR
TÜM SORULARINIZ İÇİN LÜTFEN FORUM KISMINI KULLANINIZ





SORU CEVAP BÖLÜMÜMÜZ TEKRAR AKTİF HALE GELMİŞTİR. SORULARINIZI BEKLİYORUZ.


Apartmanyonetici.com
Info
Basligi Görüntüle
 Basligi Yazdir
site içinde blok temsilcisi seçimi
muratel
sayın yönetici;
ikamet etmiş olduğum site 2002 yılında oturma izni almış, 12 blokdan oluşan toplam 170 hanelik bir sitedir.bugüne kadar site yönetimi hariçinde blok temsilcileri bulunmamakda iken 03.07.2011 tarihinde yapılan olağan site yönetimi genel kurulunda kat maliklerinden birinin vermiş olduğu önerge ile blok temsilcileri hiç bir isim üzerinde oylama yapılmadan < ben olmak istiyorum- tamam sen ol > şeklinde bir ifade ile isimleri karar defterine yazılmıştır.
ardından geçen günlerde bazı bloklarda oturanlan karar defterine ismi yazılan temsilciyi değiştirmek için blok içinde imza toplayarak başka bir ismin blok temsilcisi olmasını istemiş ve bu imzalarını site yönetimine vermişlerdir. site yönetimide bu imzaları karar defterine kaydetip imzalar ile gelen ismi blok temsilcisi olarak duyuru yapmıştır.
sizden ricam bu anlatmaya çalışdığım temsilci seçimi (aslında atama demek daha doğru olur diye düşünüyorum) ve ardından yapılan imzalar ile temsilci değiştirme talep ve site yönetiminin uygulaması doğrumudur?
sitelerde genel kurur hariçinde blok temsilci seçimi yapılabilirmi.süresi genel kurur ile gelen site yönetimi ile aynımıdır?
iyi çalışmalar
murat el
 
editor
Sitenizin Yönetim Planını Tapu Dairesinden alarak bu sorularınızın cevabını bulabilirsiniz.
 
www.apartmanyoneticisi.com
Atlanilacak Forum: