01.MAYIS.2019 İTİBARİ İLE TÜM SORULARINIZ CEVAPLANMIŞTIR
TÜM SORULARINIZ İÇİN LÜTFEN FORUM KISMINI KULLANINIZ





SORU CEVAP BÖLÜMÜMÜZ TEKRAR AKTİF HALE GELMİŞTİR. SORULARINIZI BEKLİYORUZ.


Apartmanyonetici.com
Info
Basligi Görüntüle
 Basligi Yazdir
Merdiven dairesine ortak doğalgaz hattı döşenmesi
atarkan
20 daireli bir apartmanda oturuyorum... doğalgazı sadece ocaklara almak isteyenler var.. yeni yönetici bir toplantı yaptı fakat ben katılmadım. büyük ihtimalle de çoğunluk katılmadı. Sonra yönetici ev ev dolaşıp doğalgaz isteyip istemediklerini sordu herkese. ben istemediğim için imza vermedim. isteyenler imzaladı. sonra 1 ay içinde doğalgaz hattı döşendi, isteyen içeri aldı. ben de kendisine kararın fotokopisini asmasını çoğunluk istedi ise benim de ödemem gerektiğini söyledim göstermem dedi. çoğunluğun imzasını görmeden parayı veremem dedim. Hala göstermiyor.. ne yapabilirim.. nereye şikayet etmeliyim... çoğunluk evet dediyse ödemem gerek ama bana tebliğ etmiyor yani kararı göstermiyor, bu benim en doğal hakkım değil mi? her ay ödemedi diye faiz ekliyor...
 
editor
Genel kurul kararını size tebliğ etmediğinden sizin alınan karardan ve bütçesinden haberdar olmadığınızı farz ediyoruz ve dolayısıyla size bir borç çıkartılmış olmuyor.

İcra takibi yaparsa itiraz edersiniz.

bu arada Noterden yöneticiye bir ihtarname çekerek yapılan genel kurulun kararlarının size tebliğ edilmesini ihtar edin.

 
www.apartmanyoneticisi.com
Atlanilacak Forum: