01.MAYIS.2019 İTİBARİ İLE TÜM SORULARINIZ CEVAPLANMIŞTIR
TÜM SORULARINIZ İÇİN LÜTFEN FORUM KISMINI KULLANINIZ





SORU CEVAP BÖLÜMÜMÜZ TEKRAR AKTİF HALE GELMİŞTİR. SORULARINIZI BEKLİYORUZ.


Apartmanyonetici.com
Info
Basligi Görüntüle
 Basligi Yazdir
dış cephe mantolama
sahinil
öncelikle iyi çalışmalar.
oturduğumuz apartmanda dış cepheye mantolama yaptırmak istiyoruz.faka bu karara yönetici de dahil olmak üzere 18 haneden 5-6 hane karşı çıkmaktadır.yöneticimizde buna karşı olduğundan bu işlem bir türlü gerçekleşememektedir.apartman gerçekten kötü durumda ve sıvalar tamamı ile dökülmüş durumda.ve aynı zamanda sıva çatlaklarından evin içine aşırı derecede su girmektedir.bu yüzden bu sorunun tek çözümü mantolama yöntemi fakat yöneticimiz sadece dökülen yerlere yama yaptırmak istemektedir.bu durumda 2-3 yıl sonra yine aynı sorunla karşılaşılacaktır.kanunları incelediğimde yapılacak işin 4/5 oranınında kabul edilmesi gerekmektedir.fakat dairemize sürekli su girmekte ve bundan kaynaklanan aşırı bir koku olmaktadır.bunu "mülkiyet sahiplerinin birinin zarar gördüğü bir durumda çoğunluk aranmaksızın sorun giderilir" hükmüne sokarak mantolama yapmamız mümkün mü?
ayrıca yönetici çoğu işlerde hiçbir kat sahibine sormadan kafasına göre çalışmaktadır.bizi de komik bir şekilde yöneticiliği bırakmakla tehdit etmektedir. eğer yöneticiliği bırakırsa ve apartmanda kimse bu işe gönüllü olamazsa ne yapabiliriz.mahkemenin atayacağı yönetici ile bu mantolama işlemini yaptırabilir miyiz...
 
editor
Mantolamayı bahsettiğiniz madde hükmü ile yapabilisiniz.

Mahkemeden atanacak yöneticiye genel kurul düznleterek bu işi yaptırabilirsiniz. Tabiiki bu atanan yöneticinin sadece 6 ay boyunca maaş almak gibi bir amacı olmazsa.

Mahkemeye gitmeden Dışardan profesyonel yöneticide seçebilirsinizi.
 
www.apartmanyoneticisi.com
Atlanilacak Forum: