01.MAYIS.2019 İTİBARİ İLE TÜM SORULARINIZ CEVAPLANMIŞTIR
TÜM SORULARINIZ İÇİN LÜTFEN FORUM KISMINI KULLANINIZ





SORU CEVAP BÖLÜMÜMÜZ TEKRAR AKTİF HALE GELMİŞTİR. SORULARINIZI BEKLİYORUZ.


Apartmanyonetici.com
Info
Basligi Görüntüle
 Basligi Yazdir
otopark sorunu
jeri
iyi günler, 14 daireli bir apartmanda iki dairem var.birinde ben diğerinde annem oturuyor.apartman garajı tam 14 araçlık.bazı dairelerin iki aracı var .ben bazen geç geldiğimde yer bulamıyorum.son toplantıda iki dairem olmasına rağmen arabama yer bulamadığımı herkezin birden fazla araç park etmemesini rica ettim. çoğunluk iki araca sahip olduğu için itiraz edildi ve kimsenin aracı dışarıda kalmasın ,geç gelen en sondaki aracın arkasına park etsin denildi.otoparkımız çok modern ve otomatik kapılı. iki dairem olduğu için her masrafa iki defa ücret verdiğim halde neden başkasının aracının ardına kuyruk olayım .çok üzülüyorum.ortak kullanım alanları sahip olunan arsa payı oranındaysa bu hak kısıtlanabilir mi?benim garajda iki araçlık hakkım var ve bu hakkıma nasıl sahip çıkarım?beni aydınlatırsanız çok mutlu olurum.iyi günler diler, sağlık mutluluk huzur ve başarılı bir yaşam temenni ederim. sevtap tangün
 
editor
Öncelikle, konuyu yöneticiye iletin. Aracınızı otopark'dan çıkarırken kimsenin aracını çekmeye gerek kalmayacak şekilde ve bağımsız bölüm adetiniz kadar olmak üzere yer talep edin.

Özellikle gece yada acil durumlarda aracınızın kimseye ihtiyaç hissetmeden otopark'dan çıkışını sağlayacak düzenlemelerde talep edin.

Talebinize cevap verilmez ise, Bu sefer noterden aynı bilgilendirme ile Yöneticiye ihtarname çekin.

Yöneticiniz hala ilgisiz kalıyorsa, Sulh hukuk mahkemesine başvurarak, ortak alanlardan arsa payınız kadar kullanma hakkınızı talep edin ( bu aşamayı bir avukat vasıtasıyla yapınız)
 
www.apartmanyoneticisi.com
Atlanilacak Forum: