01.MAYIS.2019 İTİBARİ İLE TÜM SORULARINIZ CEVAPLANMIŞTIR
TÜM SORULARINIZ İÇİN LÜTFEN FORUM KISMINI KULLANINIZ





SORU CEVAP BÖLÜMÜMÜZ TEKRAR AKTİF HALE GELMİŞTİR. SORULARINIZI BEKLİYORUZ.


Apartmanyonetici.com
Info
Basligi Görüntüle
Apartmanyoneticisi » YUKARDAKİ BAŞLIKLARA GİRMEYEN SORULARINIZ » DİĞER SORULARINIZ
 Basligi Yazdir
yöneticilikten istifam
esrabadat
Kat irtifaklı bir binanın altı aylık yöneticisiyim. Bir yardımcım bir de denetçim var. Toplantılarda alınan kararları bu binada uygulamak mümkün değil. Yaptığım işler beğenilmiyor, bir çok teklif alınmasına rağmen en ucuzuna yaptırılan işler bile pahalı bulunuyor. Yöneticiliğim yanlış değerlendirilerek masraf çıkarmak yerine bazı işlerin tarafımca yapılması gerektiği söyleniyor. Bazı kat malikleri aidat ödemiyor dolayısıyla da yapılması planlanan diğer işler yapılamıyor. Bu nedenle de anlaşmazlıklar çıkıyor. Altı ayda tansiyon hastası oldum. Aidatlarını ödemeyenlere karşı Hukuki yönden işlem yapmak yerine diğer nedenlerden dolayı da istifa etmek istiyorum. Olağanüstü toplantıya katılım olmaz ise bir hafta sonraki toplantıya bir kişi dahi katılsa İstifamı sunabilirmiyim. Yeni yönetici seçilemez ise (Büyük ihtimalle kimse istemeyecek) defterleri yardımcıma hukuken devredebilirmiyim. Bunun dayanağı nedir. İzleyeceğim yol ve ibra hakkında bilgi verirseniz sevinirim.
 
editor
Yönetici olarak usulüne uygun olağanüstü bir genel kurul düzenlemelisiniz.

Gündem maddeniz, yeni yönetici seçilmesi olmalıdır. Ayrıca yönetici seçilemezse, sulh hukuk mahkemesine başvurularak yönetici tayini isteyeceğinizi de bu gündem maddesinde belirtin.

Usulüne uygun toplanmış genel kurulda, yeni yönetici seçilemezse, karar defterine durumu tutanakla geçirin ve kat maliki olarak bu kararla bir sulh hukuk mahkemesine başvurarak apartmanınıza yönetici tayin edilmesini talep edin.
 
www.apartmanyoneticisi.com
orneksitesi
örnek sitesi yöneticisiyim. kapıcımıza kiracı sürekli küfrederse ne yapmam gereklidir. teşekkürler
 
editor
Kapıcınız ile birlikte Savcılığa gidin ve Kapıcınız ilgili kişiden şikayetci olsun
 
www.apartmanyoneticisi.com
Atlanilacak Forum: