01.MAYIS.2019 İTİBARİ İLE TÜM SORULARINIZ CEVAPLANMIŞTIR
TÜM SORULARINIZ İÇİN LÜTFEN FORUM KISMINI KULLANINIZ





SORU CEVAP BÖLÜMÜMÜZ TEKRAR AKTİF HALE GELMİŞTİR. SORULARINIZI BEKLİYORUZ.


Apartmanyonetici.com
Info
Basligi Görüntüle
 Basligi Yazdir
WEB SAYFAMIZIN KURALLARI HAKKINDA
editor
Kayıt olduğunuzda sizden bazı bilgiler istenecektir. Bu bilgilerin çoğunu verip vermemek isteğe bağlıdır. Verdiğiniz bilgiler isteğinize bağlı olarak "Üyeler" sayfasında yer alacaktır.

Mesaj'larda siyasi içerikli yazı,siyasi propaganda , dini içerikli mesajlar, genel ahlaka aykırı küfürlü yazı, argo kabul edilen yazılar , cinsel öğeler içeren, tehdit içeren hakaret benzeri yazılar yazılamaz.

TC yasalarını çiğneyen mesajlardan lütfen kaçınınız, Aynı şekilde, başka bir katılımcıyı yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici yazı yazılamaz. Telif haklarına muhalif metaryel göndermeyiniz

Mesajın içeri mesajı gönderenin sorumluğundadır, APARTMAN YÖNETİCİSİ'ni bağlamaz.

Soru sormak için mesaj gönderdiğinizde gönderim tarih, saati, IP numaranız gibi bilgiler kaydedilir. Ancak bu bilgiler mahkeme kararı olmadıkça hiç kimseye verilmeyecektir.

Üye olurken ahlaksız isim seçmek, başkasının kullanıcı adı ile mesaj yollamak , sırf üye olmak için abuk subuk kullanıcı adları seçmek, imzalara Siyasi Amaçlı yazılar yazmak, reklam yapmak yasaktır.

Uluslararası internette çocukları koruma yasalara göre 13 yaşından küçük iseniz burayı kullanmamalısınız.

Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geleceği için kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız. Yine mesajın tamamı veya tamamına yakını farklı renkle, büyük fontla veya kalın olarak yazılmamalıdır

Herhangi bir alanda kişileri,kurumları,kuruluşları veya devlet'i küçük düşürecek resim,yazı,alıntı vb. şeyler kesinlikle yasaktır.Bu gibi durumlarda uyarı yapmadan üyeyi siteden silme hakkımız saklıdır.

Site yetkilileri mesaj/üye silme/değiştirme hakkını saklı tutar. Bu hakları kullanmak site yetkilisinin inisiyatifindedir.


Bu sayfaları kullananlar tüm kuralları kabul etmiş sayılırlar.
 
www.apartmanyoneticisi.com
Atlanilacak Forum: